keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tapaaminen Kajaanissa 3.9.2011 (tietoja päivitetty 14.8.2011)



Tervetuloa askartelemaan kanssamme koko lauantaipäiväksi, 3.9.2011, kello 11-18. 
Tapaaminen järjestetään Kirkkoahon koululla, Hannusrannantie 5, punainen iso rakennus sijäitsee ihan tien vieressä. Koulun pihalla on urheilukenttä, joka on kaikkien ohi menevien teiden vieressä, josta alue on helppo tunnistaa.

Sisäänpääsymaksu 5€, sisältää kahvit ja pöytäpaikan, mutta muistathan ottaa omat eväät tai varautua muuten pitkään päivään :) Meillä on ollut tapana tilata Kajaanilaisesta pizzeriasta syömistä porukalla, tätäkin voidaan miettiä, kun tavataan! 

Meille on paikan päälle tulossa Heinikan Heini, tietenkin iiiiison kuorman kanssa ;) Eli Heinikasta on mahdollista myös ennakkotilata, siis tilauksen voi noutaa täältä Kajaanista sitten tapaamisen aikaan. Heinillä on mukana myös maksukorttipääte.

Tässä linkki kauppaan

Muistathan kuitenkin varata käteistä rahaakin mukaasi, jos haluat ostaa jotain, koska lähin pankkiautomaatti sijaitsee muutaman km:n päässä.

Tästä pääset kuikkaamaan kartasta missä askarrellaan ja jos tulet julkisilla kulkuneuvoilla haemme sinut mielellämme jommalta kummalta asemalta! :)

Lisätietoja saat meiltä sähköposteistamme: susannasirvio@hotmail.com ja tuulis@gmail.com

ps. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa mukaan askartelukirppistavaraa.


t. Susanna ja Anu

3 kommenttia: