tiistai 6. maaliskuuta 2012

Villakeijun ennakkotilausohjeet

SAAT ENNAKKOTILAUKSESTASI 10% ALENNUKSEN
 (KOSKEE ASKARTELUTARVIKKEITA JA MINIATYYREJÄ. ALENNUS EI KOSKE LAITTEITA: CUTTLEBUG, BIGSHOT, BIA, EIKÄ MYÖSKÄÄN ALE/KAMPANJATUOTTEITA)

LISÄETU:
KUN TEET ENNAKKOTILAUKSESI MA 26.3.2012 KLO 24:00 MENNESSÄ, OSALLISTUT LISÄLAHJAN ARVONTAAN (ARVONNASSA ON KAKSI RYHMÄÄ: PIENEMMÄN LISÄLAHJAN ARVONTAAN OSALLISTUVAT KAIKKI YLI 20e:LLA ENNAKKOTILANNEET JA ISOMMAN LISÄLAHJAN ARVONTAAN KAIKKI YLI 80e:LLA ENNAKKOTILANNEET (summat alennuksen jälkeen). TILAUKSIA KÄSITELLÄÄN VIELÄ MAANANTAIN JÄLKEENKIN, MUTTA ARVONNAN AIKARAJA ON TUO MAANANTAI.

**ENNAKKOTILAUSTUOTTEET**
JOS OLET KIINNOSTUNUT MYÖS SELLAISISTA TUOTTEISTA JOITA VILLAKEIJULLA EI OLE VARASTOSSA (CUTTLEBUG, BIG SHOT, BIA, ENNAKKOTILATTAVAT SPELLBINDERSIN/CLD/SIZZIX STANSSIT YMS.) NIIN ILMOITATHAN SIITÄ MINULLE VIIMEISTÄÄN SU 18.3.2012 SÄHKÖPOSTILLA (villakeijuinfo ( a) gmail.com ) JOTTA TUOTTEET EHTIVÄT SUOMEEN AJOISSA.  ENNAKKOTILAUKSET OVAT SITOVIA.

TILAUSOHJE:
VERKKOKAUPPATILAUKSEN LOPPUVAIHTEESSA KYSYTTÄESSÄ MAKSU/TOIMITUSTAPAA, VALITSE ”NOUTO KAJAANISTA 31.3.2012”. LAITATHAN TILAUKSEN LISÄTIETOIHIN HALUATKO MAKSAA TILISIIRTONA ETUKÄTEEN VAI PAIKAN PÄÄLLÄ. PAIKAN PÄÄLLÄ VILLAKEIJULLE KÄY MAKSUVÄLINEENÄ AINOSTAAN KÄTEINEN.

NÄHDÄÄN TAAS ILOISISSA ASKARTELUN MERKEISSÄ!!=) TERVEISIN JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti